Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Deceuninck en is dus niet geschreven door Livios.

Op zoek naar duurzame gevelisolatie?

Wat verwacht u van uw gevel? Dat hij mooi is natuurlijk. Maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en dat u er jarenlang niet hoeft naar om te kijken. De ideale gevel geeft uw woning een blijvende meerwaarde, en dit niet enkel op esthetisch vlak. Wist u bijvoorbeeld dat u met gevelbekledingen van Deceuninck ook het isolatiepeil van uw woning sterk kunt verbeteren?

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie krijgt u met de Deceuninck gevelbekledingssystemen enerzijds de mogelijkheid uw buitenmuur finaal af te werken en anderzijds in combinatie met isolatie de mogelijkheid een extra isolerende schors te voorzien. Beiden zijn mogelijk.

Bespaar tot 20%

De grootste warmteverliezen in een woning vinden plaats langs het dak, langs vrijstaande muren en langs de ramen. Het dak isoleren en hoogrendementsbeglazing plaatsen is gemeengoed geworden. Maar wat doet u met de warmteverliezen langs de vrijstaande muren?

Zowel op het gebied van materiaal, vormgeving als isolatie bieden de Deceuninck gevelbekledingsprofielen u een ruim pakket aan mogelijkheden. Door hun beperkte dikte zijn alle Deceuninck geveloplossingen perfect te combineren met diverse types isolatie. Op die manier worden warmteverliezen langs de gevel praktisch tot nul herleid. U bespaart tot 20%. 

Geniet van bijkomende premies

Isoleren is dubbel besparen. U verbruikt minder en geniet tevens van fiscale voordelen en aantrekkelijke premies. Deze voordelen kunnen u toegekend worden door het gewest waarin u woont, maar ook door uw stad, gemeente, provincie of netbeheerder. Vergeet tot slot ook het verlaagd BTW-tarief van 6% niet voor privé- woningen ouder dan 10 jaar. Meer info, vraag de Deceuninck dak- en gevel infokrant aan.

Mooi en ecologisch

De Deceuninck gevelbekledingssystemen zijn bijzonder duurzaam. In alle weersomstandigheden bieden ze een hoogwaardige bescherming aan uw buitenmuren. Enerzijds zijn ze uitermate geschikt als traditionele afwerking. Anderzijds zijn ze de ideale oplossing als finale afwerking van een geïsoleerde gevel. Wenst u een perfecte harmonie in uw buitenschrijnwerk of wenst u creatief om te springen met diverse stijlen en kleuren? Geen enkel probleem. Bij Deceuninck gaan esthetiek en energiezuinigheid hand in hand. Vraag een gratis plaatsings-offerte of ga langs bij een Deceuninck verdeler. 

Wat schreef de Livios-redactie over gevel?