Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Poujoulat Belux en is dus niet geschreven door Livios.

Verwarmen op hout in sleutel-op-de-deur woningen

Denk aan de winnende combinatie

Foto: Poujoulat Belux

Alliance

Foto: Poujoulat Belux

De recente woningen (passieve en lage energie woningen) hebben een zeer hoog niveau van isolatie en luchtdichtheid. Deze woningen hebben dus maar een beperkte vraag naar verwarming. Toch is een extra warmtebron in bepaalde situaties zeker welkom. Om de woning te verwarmen en een aangenaam comfort te brengen in huis, is een houtkachel de ideale keuze. De warmteafgifte is perfect aangepast, met een duurzame energie, en de sfeer is aangenaam warm.

Voordelen voor de eigenaar...

Een verwarmingssysteem voorzien dat een houtkachel integreert in een nieuwbouw biedt verschillende voordelen voor zijn eigenaars: gegarandeerde goede werking, een budget sleutel-op-de-deur, geen zware werken en een direct genot.

...En ook voor het milieu

Denk aan de winnende combinatie: een kwalitatieve brandstof, een hoog rendement houttoestel en een gecertificeerd kanaal vormen de 3 elementen tegen de schadelijke emissies van houtverwarming.

Poujoulat oplossingen

Gekoppeld aan een Poujoulat-kanaal optimaliseren onze oplossingen ALLIANCE en CONFORT+   de werking van uw installatie, waardoor u bespaart op uw energieverbuik.

Deze installaties zijn aangepast aan nieuwbouw of renovatie.

Deze innovatieve en unieke systemen werken volgens het principe van recuperatie van de omgevingslucht die opnieuw wordt opgewarmd bij doorgang door de warmtewisselaar. Vervolgens wordt deze verwarmde lucht gedistribueerd naar de verschillende vertrekken van uw woning. Dit verbetert uw globaal wooncomfort en helpt u om echt energie te besparen.

Onze Alliance- of Confort+-systemen met ingebouwde warmtewisselkanalen kunnen worden gebruikt als aanvulling op uw hoofdverwarming en/of in combinatie met houtkachels, pelletkachels en gesloten haarden.

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?