Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Santana en is dus niet geschreven door Livios.

Inspiratie: een bakstenen muur in je interieur

Stonecork - Blanco

Foto: Santana

Stonecork - Romano

Foto: Santana

De laatste jaren laten mensen een bakstenen muur in hun interieur vaak onaangeroerd. Er valt dan ook niet te ontkennen dat het een heuse blikvanger is die een bepaalde stoere charme aan een kamer verleent. De ‘brute’, industriële look van baksteen levert een spannend contrast op met bijvoorbeeld lichte meubels en zachte materialen.

Ideeën voor een bakstenen muur

Er zijn allerlei manieren om baksteen in je interieur te verwerken. Je kunt de muur volledig onaangeroerd laten en de ruimte afmaken met meubilair in industriële stijl, maar je kunt het ook subtieler aanpakken: schilderen of deels bedekken met cement voor een onafgemaakte look.

‘Baksteen’ van kurk in je interieur

Niet iedereen heeft een bakstenen muur om mee te werken. Daarom komt Santana met een unieke vondst: de Stone Cork-wand met baksteenmotief. Het gaat om wandtegels die eruitzien als baksteen maar die voor honderd procent bestaan uit kurk. Daardoor geniet je dus ook van alle voordelen van dat materiaal: het is geluiddempend, isolerend, zacht, warm, … in tegenstelling tot een échte bakstenen muur. Bovendien kun je kiezen uit vier kleuren . Er is dus voor ieder wat wils.

Benieuwd hoe zo’n bakstenen kurkwand er in het echt uitziet? Kom dan eens langs in een van onze showrooms.

Meer info: www.santana.be

Wat schreef de Livios-redactie over wanden?