Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Santana en is dus niet geschreven door Livios.

Santana-Silentwood

Foto: Santana
Foto: Santana
Foto: Santana

Santana-Silentwood: De look en charme van hout, de stilte en het comfort van kurk. Santana combineert natuurlijke troeven van kurk en hout in nieuwe generatie vloeren.

Voor zijn nieuwe collectie designvloeren combineert Santana het beste uit twee werelden: de natuurlijke looks van hout met alle stilte en warmte van kurk. Het resultaat is Santana-Silentwood, even mooi als comfortabel, in een brede waaier interieurstijlen. Ontdek de vijf verschillende producttypes van Santana-Silentwood. Van echte fineervloeren op kurk tot authentieke digitale prints van houtdesigns op kurk.

De troeven van hout zijn al langer bekend: een natuurlijk materiaal met een warme, authentieke uitstraling. De voordelen van kurk zijn echter minder vertrouwd, hoewel dit natuurmateriaal de klassieke parketvloer op vele vlakken overtreft. 

Zo is kurk zeer ecologisch en bijzonder duurzaam. Kurk voelt ook aangenaam warm aan door zijn unieke thermische isolatie, en scoort uitzonderlijk goed op akoestisch vlak. Verder kent kurk een soepele maar sterke structuur. De ideale basis dus voor een houtlaag of houtprint. 

Net die sterke combinatie van hout en kurk maakt van Santana-Silentwood een nieuwe generatie designvloeren.

Santana-Silentwood: exclusief te verkrijgen bij Santana, vanaf 34,90 euro inclusief btw/m².

Lanceringsprijs tot eind september en tijdens de BIS-beurs: 29,90 euro inclusief btw/m².

Meer informatie over dit bericht?