Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Santana en is dus niet geschreven door Livios.

Santana Designed Cork

Foto: Santana

De collectie Designed Cork laat eens te meer zien dat kurk zijn ouderwetse imago voorgoed heeft afgeschud. Wat dacht je van stijlvolle vloeren en wanden met de look van natuursteen maar alle warmte van kurk? Santana vult de hoge verwachtingen van designliefhebbers moeiteloos in.

Vergeet saaie vloeren en wanden, met Designed Cork ga je simpelweg voor design in kurk. De kleurenwaaier is erg ruim – 50 nieuwekleuren in vloer en wand– en inspireert je tot een sfeervol interieur. Daarbij geven de vier formaten je fantasie alle vrijheid. Met donkere vierkante tegels creëer je bijvoorbeeld de look van natuursteen, terwijl je met bleke smalle stroken het effect van een plankenvloer krijgt.

Spreekt voor zich dat je alle troeven van kurk erbij krijgt. Met de 4 toplagen lak ben je zeker van een solide vloer of wand, voor elke ruimte in huis. De isolatie van kurk – zowel thermisch als akoestisch – is legendarisch. Geen enkele vloer neemt de omgevingswarmte zo goed op én houdt ze lang vast. Tegelijk worden loopgeluiden sterk afgezwakt en trillingen zelfs geabsorbeerd. Met Designed Cork combineer je als geen ander een mooie vloer met een slimme vloer!

Richtprijs:49.90-/m² voor de wand en 59,90/m² voor de vloer
Afmetingen: 600 x600 mm, 450 x450 mm, 600 x300 mm, 150 x900 mm (2 kanten v-groef zoals plankenvloer)
Plaatsing: verlijmen

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?