Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Santana en is dus niet geschreven door Livios.

Mozaïek in kleurrijke kurk

Foto: Santana
Foto: Santana

Een gitzwarte keukenwand. Een pastelzacht accent in de badkamer. Of een rebels kleurstatement in je leefruimte. Met de nieuwe collectie Rimboe geeft Santana designliefhebbers eigentijdse inspiratie. De kleurrijke tegels zijn uniek in hun soort en combineren de speelse uitstraling van een mozaïekwand of een lijnenpatroon,  met alle warmte en zachtheid van kurk, en dit in de meest trendy kleuren !

Met Santana kan je meer dan ooit kleur bekennen. De collectie Rimboe – langwerpige en vierkante wandmotieven in kurk  bestaat uit ruim 20 kleuren in allerlei motieven. Het resultaat is een trendy waaier van donkere en lichtere modetinten en subtiele schakeringen.

Rimboe zorgt voor een leuk designaccent in verschillende interieurstijlen. De tegels gaan naadloos op in één groot, dynamisch vlak. Een blikvanger apart vormt een lange wand in een uitgesproken kleur, met horizontale inkepingen. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook aangenaam om te luisteren. Als natuurproduct tekenen kurken wanden immers voor een prima akoestiek.

Ideaal dus als designaccent in je leefruimte, slaapkamer of inkomhal. Maar even charmant én praktisch in de keuken (als spatwand bij aanrecht en vuur) of in de badkamer (boven de lavabo, langs het bad). De kurken tegels krijgen verschillende lagen beschermende vernis om de naden te dichten en kunnen daardoor probleemloos in vochtige ruimtes worden geplaatst.

Richtprijs: vanaf 59 euro/m² (incl. btw, excl. plaatsing)

Wat schreef de Livios-redactie over interieur?