Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Santana en is dus niet geschreven door Livios.

Wij gaan verder dan 50 tinten grijs

Foto: Santana

Wist je dat je in het gamma vloeren en wanden van Santana meer dan 50 grijswaarden vindt? Dat zijn er letterlijk te veel om hier op te noemen: lichtgrijs, donkergrijs, zilvergrijs, asgrijs, muisgrijs, loodgrijs, parelgrijs, zachtgrijs, matgrijs, rookgrijs, leigrijs, ... . En dan hebben we het nog niet over de ontelbare andere Santana-kleuren gehad. Een overweldigende weelde.


Gratis kleuradvies
Waarom Santana je zoveel kleurkeuze biedt? Omdat kleur de sfeer van je interieur bepaalt. Omdat kleur het ruimtegevoel beïnvloedt. Omdat kleur je leven invulling geeft. Twijfel je voor je nieuwe vloer of wand welke kleur het beste past? Profiteer dan van ons gratis kleuradvies. Kom met je plannen naar één van onze showrooms. Foto's meenemen is ook een goed idee. Onze consulenten helpen je graag om een gepaste kleurkeuze te maken.


Santana gaat nog verder
Niet alleen met ons kleuraanbod gaan we verder. Santana breidt elk seizoen zijn collecties en zijn aanbod verder uit. Heb je plannen om een nieuwe vloer te leggen in de zomervakantie? Kom dan zeker eens bij ons langs en ontdek wat er allemaal mogelijk is met kurk: klikvloeren die eruitzien als een betonvloer, kleeftegels met de uitstraling van hout. En dat allemaal met de onvergelijkbare eigenschappen van kurk: natuurlijk, isolerend, geluiddempend en warm. Bekijk zeker ook onze afzonderlijke collecties voor baby- en tienerkamers: zeer inspirerend! En sinds kort kan je bij Santana terecht om je trap te renoveren!


Profiteer nu: tot 20 % korting!
En Santana gaat nóg verder, want van 20 mei tot eind juni schenken we je kortingen die je nergens anders krijgt. Informeer ernaar in de showroom en bespaar tot 20 % bij de aankoop van je nieuwe vloer.


Graag tot binnenkort, bij Santana!


» LEES MEER «

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?