Betafence Belgium NV
Deze informatie wordt gebracht door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Betafence Belgium NV

Betafence afrasteringen: Esthetisch, functioneel én duurzaam

Betafence omheining: geniet van je vrijheid in alle veiligheid

Een tuin is meer dan het verlengstuk van het huis. Het vormt samen met de woning een unieke leefwereld die we graag 'onze thuis' noemen. Een eigen plek waarin we ons vrij kunnen bewegen, in alle discretie, in alle veiligheid en toch verbonden met de buitenwereld.

Betafence zorgt ervoor dat je tenvolle van je tuin kunt genieten, in de geruststellende zekerheid dat je hebt gekozen voor de best mogelijke kwaliteit en zekerheid.

Een Betafence omheining beschermt je optimaal en is uitgevoerd in stevige, slijtvaste materialen. Het vraagt weinig of geen onderhoud. Ze moet niet geschilderd worden, is corrossiebestendig en blijft haar oorspronkelijke fisheid en stevigheid lang behouden!

Met meer dan 135 jaar ervaring helpen we je graag beveiligen wat echt telt. Beleef je vrijheid in alle veiligheid en laat je inspireren door tal van onze toepassingen.

Ontdek je graag zelf hoe een Betafence omheining in jouw tuin past? Neem een kijkje naar onze simulator en simuleer zelf je eigen afsluiting. Ontdek hier meer.

Meer weten over Betafence? Bekijk dan het onderstaande fimpje en laat je inspireren.