Menu ×
Ventilair Group
Deze informatie wordt gebracht door Ventilair Group en is dus niet geschreven door Livios.

Ventilair Group

Breathe with us

Totaalleverancier van energiezuinige residentiële en niet-residentiële ventilatiesystemen

Ventilair Group Belgium werd opgericht in 2005. Daarna volgden vestigingen in Frankrijk, Nederland, Duitsland en sinds kort in Denemarken en Italië. Onze stokpaardjes zijn centrale ventilatiesystemen met warmteterugwinning, beter gekend als het systeem D. Deze zijn geschikt voor zowel residentieel als niet-residentieel gebruik en toepasbaar in nieuwbouwwoningen. Daarnaast hebben we ook de oplossing voor renovaties en pakken we uit met onze decentrale ventilatoren.

Bij Ventilair Group vindt u alle benodigdheden voor uw project onder één dak – van luchtbehandelingsunit tot simpel moertje; voor elk project hebben wij een oplossing. De merken van Ventilair Group zijn het resultaat van uitgebreid en nauwkeurig onderzoek. Alle producten worden aan uiterst grondige tests en analyses onderworpen voor ze in het aanbod worden opgenomen.
Daarnaast is Ventilair Group dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve systemen die bijdragen aan het comfort en de esthetiek van uw leefomgeving.