Menu ×
Splendid woningbouw
Deze informatie wordt gebracht door Splendid woningbouw en is dus niet geschreven door Livios.

Splendid woningbouw

Voor wie beter wil

Splendid woningbouw bvba is een bouwfirma die werkt volgens het sleutel-op-de-deurprincipe.

Met onze 35 jaar ervaring zijn we ideaal geplaatst om de persoonlijke en specifieke wensen van de klant om te zetten in prachtige woningen voor ieders budget!

Aan kwaliteit hecht iedereen zeer veel waarde, en aangezien kwaliteit ondeelbaar is, is de basis van iedere SPLENDID woning hoogwaardig en traditioneel gebouwd. Bovendien kunt U kiezen uit verschillende afwerkingniveaus vanaf  WIND- en WATERDICHT  tot  SLEUTEL OP DE DEUR en van E80 norm tot volledig MASSIEF PASSIEF en dit steeds aan de beste prijs/kwaliteit verhouding.

TOP STARS:    
Een nieuwe generatie betaalbare woningen.  Alles is compleet en perfect voorzien van wat U van een comfortabele kwaliteitswoning mag verwachten.  Tot in het kleinste detail is kwaliteit  en duurzaamheid te vinden, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

ENERGY+:      
Hier zijn veel toegevoegde  waarden in verwerkt om nog meer wooncomfort en een hogere energiebesparing te verkrijgen.  Deze woningen hebben een E-peil van + E55 en hebben zondermeer de hoogste afwerkinggraad, zowel inzake stijl, architectuur als luxe. De speciale eisen en onbegrensde wensen van de bouwheer worden hier gerealiseerd.

Tevens is er een ruim aanbod aan bouwgronden ter beschikking.
Meer info kan U terug vinden op www.splendid.be