Menu ×
Journée de la Rénovation
Deze informatie wordt gebracht door Journée de la Rénovation en is dus niet geschreven door Livios.

Journée de la Rénovation

Journée de la rénovation

Een renovatieproject op de planning? Dan is la journée de la rénovation jouw dag!

Op la journée de la rénovation kan je verschillende afgeronde renovatieprojecten in je regio op éénzelfde dag  bezoeken. Je kan dus voldoende ideeën opdoen, en je krijgt de kans om al je vragen te stellen aan de aanwezige architecten en/of aannemers. 

Waarom een Dag van de Renovatie?

We zijn ons bewust van het feit dat de toekomst van de bouwsector meer en meer draait rond de renovatie van bestaande immobiliën. Om oplossingen en ideeën te bieden voor de betrokken personen organiseert het magazine “Ik Ga Bouwen & Renoveren” op zondag 6 mei 2018 de derde editie van de “Dag van de Renovatie” in Wallonië en Brussel.

Tijdens de twee eerste edities werden meer dan 90 recent gerenoveerde huizen en appartementen gratis ter beschikking gesteld voor het publiek, onder begeleiding van de architecten die aan de renovatie van de projecten hebben gewerkt. Op deze dag werden een maximum aantal mensen op de hoogte gebracht van de voordelen van renoveren.

De twee eerste edities waren een succes, met meer dan 4.000 bezoekers. De editie van 2018 moet een nog groter publiek aantrekken…

Wanneer?

Zondag 6 mei 2018, van 10u tot 18u.

Welke projecten kunt u bezoeken?

Via deze link ontdek je de deelnemende projecten.

Verplicht vooraf inschrijven voor alle bezoekers.

De toegang tot alle projecten ziin gratis. Je moet je wel vooraf inschrijven door te klikken op “Bezoek dit project”.

Meer info: www.journeedelarenovation.be