EWA Profile
Deze informatie wordt gebracht door EWA Profile en is dus niet geschreven door Livios.

EWA Profile

NIEUW: Afwerkingsprofile EWA

Vaarwel siliconen! Eindelijk plaatsing en afwerking rond ramen en deuren in één stap!

Ben jij ook niet te vinden voor de slordige siliconen afwerking rond ramen & deuren? Hou jij van een strakke, propere afwerking?

Dan is EWA-PROFILE de geschikte oplossing voor jou woning!

EWA Profile wordt verdeeld door het dynamisch bedrijf D&G construct.

D&G is een bedrijf opgericht in 2000, als bedrijf gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van diverse soorten gevelsystemen en het uitwerken van renovatieprojecten.

Door de groeiende vraag hebben wij ons de laatste jaren ontwikkeld en gespecialiseerd binnen het domein van zonwerende schermen.

ZONWERING: De zonweringsystemen worden projectmatig aangepast, op maat gemaakt binnen de mogelijkheden van uw ontwerp. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden aan, verschillende systemen, in verschillende materialen.

  • schuifschermen
  • vaste zonwering
  • vouw-schuifschermen

GEVELBEKLEDING: De gevelbekledingen en renovatieprojecten bestaan van levering en plaatsing van verschillende soorten panelen. Tevens doen wij ook meer en meer gevelbekledingen in alle daarvoor geschikte houtsoorten.

  • enkelvoudig
  • sandwich

NIEUW: Afwerkingsprofiel EWA: Esthetisch Weerbestendig Afwerkingsprofiel voor ramen en deuren: gepatenteerde duurzame innovatie oplossing voor afdichting rond ramen en deuren ter vervanging van klassieke siliconenvoegen of zwelbanden.