Aqualex
Deze informatie wordt gebracht door Aqualex en is dus niet geschreven door Livios.

Aqualex

Eau Zo Goed

Gespecialiseerd in leidingwaterkoelers en innovatieve designkranen

Aqualex verdeelt systemen die leidingwater filteren, ongewenste smaken en geuren elimineren en zo voor plat of bruisend water uit de kraan zorgen. Het bedrijf is gespecialiseerd in leidingwaterkoelers en multifunctionele designkranen met gefilterd plat, bruisend en kokend water. Het zet daarmee in op hoogwaardig, esthetisch en ecologisch verantwoord gebruiksgemak.

Het bedrijf werd in 2010 opgericht door zaakvoerder Alexander Vanlerberge. Hij vroeg zich af waarom we eigenlijk nog flessenwater kopen, terwijl er zoveel leidingwater beschikbaar is. Eerst verdeelde hij enkel leidingwaterkoelers aan bedrijven, maar al snel kreeg hij de vraag of de systemen ook bestonden voor woningen. Dus bedacht hij daar een antwoord op: een keukenkraan met maar liefst vijf verschillende soorten water: koud en warm kraantjeswater, plat en bruisend drinkwater en kokend water.

Het idee is simpel: leidingwater zonder vreemde smaakjes of geurtjes, uit een kraan die perfect past in je interieur, want ze is beschikbaar in verschillende stijlen. En de systemen zijn ook goed voor je gezondheid, want je drinkt meer water als je het altijd ter beschikking hebt.

Aqualex telt nu al 27 gedreven medewerkers en blijft verder groeien. De onderneming werd al drie keer genomineerd als Trends Gazelle, een bekroning voor ondernemingen met een toegevoegde waarde voor het economisch landschap.