Menu ×
FRANKE NV
Deze informatie wordt gebracht door FRANKE NV en is dus niet geschreven door Livios.

FRANKE NV

Make it wonderful

Spoeltafels, kranen, afvalsorteersystemen en dampkappen.

De keuken is vandaag de dag een centrale leef- en activiteitenruimte geworden. Deze ruimte individueel en naar eigen smaak vorm geven, dat is wat Franke u met zijn uniek productgamma aanbiedt: spoeltafels, perfect passende kranen, dampkappen evenals vernuftige afvalsorteersystemen die het leven in en om de keuken dagelijks mooier en aangenamer maken.

Franke maakt van de keuken een wereld vol belevenissen. Of het nu voor singles of gezinnen is, u de voorkeur geeft aan het functionele of eerder naar design neigt, met een onovertroffen aanbod aan producten biedt Franke multifunctionele spoelsystemen en perfect afgeregelde keukentechniek die u elke dag opnieuw weten te bekoren.

Als wereldwijd trendsettende fabrikant van intelligente keukenproducten, staat Franke garant voor een leidinggevende innovatiekracht die de maatstaf bepaalt in design, kwaliteit en functionaliteit. Honderd jaar ervaring, toonaangevende knowhow en de bekwaamheid om visionair denken om te zetten in de realiteit liggen aan de basis hiervan.