Menu ×
Koramic
Deze informatie wordt gebracht door Koramic en is dus niet geschreven door Livios.

Koramic

Het duurzame dak van morgen

Koramic kleipannen, kwalitatieve dakbedekking en gevelbekleding voor zowel nieuwbouw als renovatie

Koramic, de dakpannendivisie van Wienerberger, is een toonaangevende Europese producent van kleidakpannen. De combinatie van ruim 125 jaar onafgebroken productie met een uitstekende technische vakkennis, verzekert dat al onze producten beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen en -vereisten.

Koramic brengt een uitzonderlijk ruim assortiment dakpannen op de markt onder de merknamen Pottelberg, Narvik, Janssen-Dings, Bisch, Migeon, Langenzenn, Eisenberg en Aleonard. Dit gamma omvat maar liefst 28 verschillende modellen in meer dan 50 kleuruitvoeringen met de bijbehorende keramische en niet-keramische hulpstukken alsook KoraFleece onderdakfolies voor een perfecte dakafwerking.

Veel kandidaat bouwers of –verbouwers staan er niet bij stil. Een goede keuze maken van het dakbedekkingsmateriaal voor uw woning is nochtans cruciaal. Het gaat immers over het dak boven uw hoofd! Niet alleen is het dak een zeer belangrijke esthetische factor, het is bovendien van cruciaal belang voor de bescherming van uw woning tegen vaak barre weersomstandigheden.

Er zijn talrijke uitstekende redenen om te kiezen voor kleidakpannen van Koramic!