Menu ×
Poujoulat Belux
Deze informatie wordt gebracht door Poujoulat Belux en is dus niet geschreven door Livios.

Poujoulat Belux

We are comfort - We are design - We are committed

Poujoulat Belux, Europese leider in metalen rookkanalen en dakuitgangen

Geniet in alle rust van het comfort van uw woningen, Poujoulat zorgt voor de veiligheid en de betrouwbaarheid van uw verwarmingsinstallatie. 
De rookkanalen van Poujoulat gebruiken de beste materialen en worden geplaatst door gekwalificeerde professionals. Zowel bij nieuwbouw als renovaties kunt u rekenen op onze efficiëntie en duurzaamheid. Zo geniet u elke dag volop van het comfort dat u van uw verwarmingsinstallatie mag verwachten.

Helemaal op u afgestemd. Poujoulat biedt een waaier accessoires en afwerkinge, voor een rookkanaal dat aan uw stijl beantwoord. 
Kies bij de plaatsing van uw rookkanaal en de aansluiting van uw houtkachel voor één van onze vele decoratieve lakkleuren. Voor een design in harmonie met uw woning. Want een rookoplossing kan veel meer zijn dan een technisch onderdeel van uw verwarmingsinstallatie.

Zorg voor de toekomst. De systemen van Poujoulat verhogen het rendement van uw verwarmingstoestellen, zijn geschikt voor hernieuwbare energie en 100% recycleerbaar.
Door te kiezen voor een verwarming op hout of pellets, kiest u ervoor om de lokale economie te steunen en het milieu te beschermen. Investeren in een rookkanaal van Poujoulat vergroot de efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid van die keuze. Zowel uw gezin als de planeet winnen erbij.

Vind de dichtsbijzijnde premium dealer in uw buurt.

Niks beter dan de specialist ter zake te consulteren als het gaat om de veiligheid en efficiëntie van uw schouwkanaal. De Premium Dealers van Poujoulat zijn goed opgeleide en erkende professionelen in uw regio. Ze staan garant voor een uitstekende uitvoering, maximale veiligheid en een optimaal comfort. Kortom, alles wat u van uw verwarmingsinstallatie mag verwachten.

Kolen en kachels soete - 8940 Geluwe

Kachels Alderweireldt - 9290 Berlare

Longin kachels - 3012 Wilsele

Enervro - 3910 Neerpelt

Kachel weelde - 3281 Weelde

Kachels & haarden- 9000 Gent