livios logo

Twinson van Deceuninck: Revolutionair materiaal uit hout en pvc

Foto Deceuninck
  

Twinson van Deceuninck is een revolutionair materiaal, vervaardigd uit hout en pvc. Door de voordelen van beide materialen te verenigen in één nieuwe grondstof brengt Twinson het beste uit twee werelden samen: het natuurlijke en warme uitzicht van hout én de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc. Het Twinson gamma bestaat uit één terrasconcept en meerdere gevelpanelen.

Met Twinson beantwoordt Deceuninck aan de comforteisen van de hedendaagse architectuur: waterbestendig en mosvrij, robuust, splinter- en rotvrij, natuurlijke look en esthetische meerwaarde. Van strak design tot speelse geometrische vormen. In z’n fysische vorm is Twinson absolute schoonheid. Een warm, natuurlijk visueel aspect gecombineerd met een bijzonder aangename tactiliteit. Niet minder dan acht natuurkleuren stellen je in staat de meest uiteenlopende projecten te realiseren. Van zoethoutzwart over olijfgroen tot amandelbeige.

Toepassing

Twinson kan zowel voor interieur- als exterieure toepassingen gebruikt worden. Zowel voor eenvoudige renovaties als voor prestigieuze nieuwbouwprojecten. Het materiaal is vrij makkelijk te be- en verwerken, snel te plaatsen en de bevestiging gebeurt volledig verdoken.

Deceuninck lanceert momenteel de eerste met Twinson geproduceerde producten. Het gaat om buitenvloerbekleding voor terrassen en gevelbekleding. Enerzijds is er o-face, het gevelconcept dat bestaat uit één verticale + meerdere horizontale profielvormen. Anderzijds is er o-terrace, een buitenvloerbekleding met omkeerbare plank die de keuze laat uit twee verschillende esthetische afwerkingen.

Twinson is tevens een ecologisch product en 100% recycleerbaar. Het bevat dennenhout dat snel groeit in bossen die permanent worden heraangeplant. Op die manier draagt het materiaal bij tot een duurzaam bosbeheer.

Meer info? www.twinson.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/terras-en-oprit/bestratingsmaterialen/18032/twinson-van-deceuninck-revolutionair-materiaal-uit-hout-en-pvc/