livios logo

Cuprinol lanceert nieuwe hulpmiddelen om tuinhout te beschermen

Foto Cuprinol
  

Foto Cuprinol
  

Om jarenlang van je tuinmeubelen en houten terras te kunnen genieten, is een regelmatige onderhoudsbeurt geen overbodige luxe. Cuprinol ontwikkelde een compleet assortiment beitsen, oliën, reinigers en vernieuwers die ervoor zorgen dat je jaar in, jaar uit plezier beleeft aan je tuin.

Cuprinol Power Sprayer

Je kan dit apparaat overal in de tuin meenemen om houtbehandelingsproducten te verstuiven. Daardoor kan je snel en efficiënt werken. Dankzij de speciale spuitmond kan je bovendien tuinmeubelen zo behandelen dat het beschermende product overal evenredig verdeeld wordt. Door het constante spuitdebiet is het mogelijk om tot 40 m² te behandelen in 30 minuten.
De Power Sprayer is gemaakt om te gebruiken met Cuprinol Spray Tuinbeits en Cuprinol Spray Bangkirai Terrasolie.

Cuprinol Spray Drukspuit

De Cuprinol Spray Drukspuit werd speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van watergedragen houtbehandelingsproducten. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen is het gebruik van een borstel overbodig. De speciale spuitkop verdeelt het product in een waaier en niet in een straal, zodat het oppervlak van je tuinhout gelijkmatig behandeld wordt.
Ook deze drukspuit is ideaal om Cuprinol Spray Tuinbeits en Cuprinol Spray Bangkirai Terrasolie mee aan te brengen. Reinigen kan achteraf eenvoudig met water.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/terras-en-oprit/bestratingsmaterialen/21644/cuprinol-lanceert-nieuwe-hulpmiddelen-om-tuinhout-te-beschermen/