livios logo

Mega-Linea: parket uit beton in de tuin

Travertin

Foto Ebema
  

Truffle

Foto Ebema
  

De Mega-Linea of parket uit beton is de nieuwe telg in het Stone & Style-gamma van Ebema. Dit is een nieuw bestratingsconcept dat je doet denken aan een breed strokenparket, maar dan in beton.

Strakke vormen en rustige tinten staan centraal in de hedendaagse architectuur, zowel de woning, het interieur als de buitenomgeving. Binnen en buiten versmelten op stijlvolle wijze en tuinen krijgen de allure van een heuse buitenkamer. Met Mega-Linea verleg je moeiteloos de grens tussen binnen en buiten.

Deze bestrating wordt geplaatst in een onregelmatig strokenverband, met 3 verschillende lengtes (20-30-40 cm) en 3 verschillende breedtes (8-10-12 cm). Mega-Linea Rockstone valt op door het gekorrelde uitzicht en is beschikbaar in de kleuren Blue Steel en Truffle. De Mega-Linea Carreau met zā€™n strakke look is verkrijgbaar in de tinten Travertin en Misto. De Mega-Linea leent zich perfect voor aparte, eigenzinnige creaties.

De Mega-Linea is verkrijgbaar in Rockstone- & Carreau-uitvoering. Een gekorreld uitzicht en de kleurvastheid typeert de Rockstone. Deze bestaat in Blue Steel (staalblauw) en Truffle (bruinzwart). Carreau bestaat in Travertin of geelbruin en in Misto, grijs genuanceerd. Kenmerken zijn de robuuste uitstraling en strakke betonlook.

www.stone-style.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/terras-en-oprit/bestratingsmaterialen/mega-linea-parket-uit-beton-in-de-tuin/