livios logo

Met LoftStone presenteert ArtStone een pure tegel voor binnen en buiten

LoftStone is een uit een pasta van natuurlijke granulaten vervaardigde tegel met hoogwaardige kleurpigmenten. Deze tegel van ArtStone heeft een hoge slijtvastheid door een vernuftig productieproces van persen.

Foto Artstone
  

Zowel binnen als buiten toont deze tegel zijn functionaliteit en zijn trendy look. De tegel is vervaardigd van een door-en-door materiaal. Door de aanwezigheid van kunstharscomposieten is de geperste tegel volledig water- en vuilafstotend. Deze eigenschappen zorgen voor een zeer onderhoudsvriendelijke tegel met tal van toepassingen.

Het materiaal kan ook aangewend worden om straat- en tuinmeubilair of andere accessoires uit te vervaardigen. Door zijn gekalibreerde maatvastheid is de LoftStone-tegel makkelijk te plaatsen bij badkamerinrichting, leefruimten, terrassen, paden en opritten. Grote formaten en een gemakkelijk onderhoud behoren tot zijn troeven.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/terras-en-oprit/bestratingsmaterialen/met-loftstone-presenteert-artstone-een-pure-tegel-voor-binnen-en-buiten/