livios logo

Tuintrend 2006: grote terrastegels in betonlook van Marlux Klaps

Foto Marlux
  

Tegels en klinkers in groot formaat scoren al enkele lentes goed in de tuinbranche. En ook in 2006 blijven ze de trend voor tuin en terras. Daarenboven kent de koele betonlook een felle opmars. Als vooraanstaand producent in de buiteninrichting heeft Marlux Klaps een uitgebreid assortiment in huis.

Buiten en binnen worden steeds vaker op elkaar afgestemd. De populaire tendens om binnenshuis grote tegelformaten te leggen, wordt nu doorgetrokken naar buiten. Als trendsetter in de tuinbranche speelt Marlux Klaps hier stijlvol op in met een divers aanbod terrastegels en klinkers in grote formaten. De koele kleuren zorgen bovendien voor een moderne, strakke look richting minimalisme.

Avignon is een mooi voorbeeld met afmetingen tot 1 meter bij 1 meter. Deze megagrote tegel is ook verkrijgbaar in rechthoekig formaat en in zes verschillende kleuren. Andere nieuwkomers zijn Antico Recta, Maxitegel en Mega Cahors.

Voor meer informatie kan je surfen naar www.marluxklaps.com.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/terras-en-oprit/bestratingsmaterialen/tuintrend-2006-grote-terrastegels-in-betonlook-van-marlux-klaps/