eSafe: de veilige brievenbus voor online shoppers

Online shoppen is populair. Geen wonder, als je vanuit je zetel toegang hebt tot een eindeloos winkelaanbod. Prijzen vergelijken was bovendien nog nooit zo gemakkelijk … En alles wordt aan huis geleverd. Maar wat als er niemand thuis is bij levering van het pakje? Daar komt de eSafe-pakketbrievenbus in beeld.

 • eSafe Fenix
  © eSafe
 • eSafe brievenbus Shopperbox
  Foto eSafe
 • eSafe brievenbus
  Foto eSafe
 • eSafe bpost brievenbus
  Foto eSafe

Niet thuis

Wat als je alle moeite van de wereld ondervindt om tijdens de kantooruren tot op het postkantoor, aan een afhaalpunt of locker te geraken? Wie wil natgeregende of beschadigde pakjes op de deurmat? Of wat met pakjes die gewoon spoorloos blijken na aflevering?

eSafe: een pak eenvoudiger

Een eSafe-pakketbrievenbus biedt in dat opzicht een oplossing bij online shoppen, voor wie z’n pakjes zorgeloos thuis geleverd wil krijgen. Met deze nieuwe pakketbrievenbus ontvang je jouw pakjes 24/7 thuis zonder nodeloze extra bezoekjes aan het postkantoor en zonder discussies over de aflevering.

Design langs de straat

De eSafe-pakketbrievenbussen werden ontwikkeld met oog voor design, met een strak ontwerp en weggewerkte sloten. Ze werden getest door bpost en zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. De duurzame en roestvrije aluminium brievenbussen zijn afgewerkt met een kwalitatieve poederlak.

Met medewerking van bpost

Om niets aan het toeval over te laten, werden de eSafe-pakketbrievenbussen in juli 2016 aan een eerste test onderworpen door bpost. Dertig postbodes leverden een pakje in elk van de opgestelde prototypes en gaven daarbij hun feedback. Op basis van die evaluaties werden de modellen stuk voor stuk verder ontwikkeld.

In de aanbieding

Ontdek de verschillende modellen van de nieuwe reeks design pakketbrievenbussen. Van de Topak, het instapmodel speciaal ontworpen voor online shoppers die vaak grote pakketjes bestellen en in dezelfde bus hun brieven willen ontvangen, tot de Fenix, de pakketbrievenbus voor wie het strakke design van de woning verder wil doortrekken tot op de stoep. Of je investeerde al in een brievenbus, maar je wil toch regelmatig thuis pakjes ontvangen? Dan is de eSafe Shopperbox de ideale oplossing.

eSafe op Batibouw

Ontdek de nieuwe eSafe-pakketbrievenbussen op Batibouw in hal 1, stand 519

Meer info : www.my-esafe.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media