Pakketbrievenbussen voor elk type budget

We shoppen massaal online, waardoor steeds meer pakjes thuis geleverd worden. Dankzij de pakjesbrievenbussen van eSafe hoef je jouw bestellingen niet meer mis te lopen als je niet thuis bent. Voor elk budget is er een oplossing: van systemen met een mechanische valklep tot pakketbrievenbussen met een ingebouwde videofoon die je via je smartphone kan openen.

Standaardmodel

De basisversie die eSafe aanbiedt is de Dropbox-pakketbrievenbus met een mechanisch valklepsysteem. De Dropbox ziet er compact uit maar biedt plaats aan twee grote schoendozen. Deze brievenbus is uitgevoerd in roestvrij aluminium en verkrijgbaar met deurtje voor- of achteraan en in alle RAL-kleuren.

Met ingebouwde camera

De Fenix Connect-pakketbrievenbus heeft een ingebouwde camera, een deurbel en naamplaatje. Wanneer de koerierdienst aanbelt, krijg je een oproep via een app op je smartphone zodat je de brievenbus vanop afstand kan openen. De Fenix Connect heeft ook een apart vak voor brieven en is verkrijgbaar met codeklavier.

Voor koppelwoningen

De Maxus-pakketbrievenbus heeft enerzijds een postvak en anderzijds een pakketvak met digitaal cijferslot. Deze bus is moduleerbaar tot één grote pakketbrievenbus met aan beide zijden een deur met brievenbusgleuf en pakketvak. Daardoor is dit de ideale brievenbus voor koppelwoningen. Je kan er tot slot ook je naam of huisnummer in laten graveren.

Meer info: www.my-esafe.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media