livios logo

MEFA: brievenbussen in 66 verschillende kleuren

mefa brievenbus

Een selectie uit de 66 beschikbare kleuren.


© MEFA  

mefa brievenbus

De gebruiksvriendelijke designbrievenbus.


© MEFA  

Een brievenbus vormt een belangrijk deel van de totale uistraling van je woning. Het is dan ook belangrijk dat die past bij het karakter ervan. De Deense fabrikant MEFA biedt daarom enkele van zijn modellen, voor een kleine meerprijs, in maar liefst 66 kleuren aan.

5 categorieën

MEFA beschikt over een ruim gamma brievenbussen in gegalvaniseerd staal, aluminium, koper en roestvrij staal. Het assortiment is onderverdeeld in vijf categorieën: MEFA Trend, MEFA Parcel, MEFA Harmony, MEFA Classic en MEFA Projects.

MEFA Journal 632: de krantvriendelijke brievenbus

Elke MEFA brievenbus kan je met één hand openen en heeft een specifieke afwerking die inspeelt op bepaalde behoeften. Zo is bijvoorbeeld de MEFA Journal 632 ideaal voor krantenabonnees. Deze brievenbus bestaat uit twee delen. Een vak met slot onderaan voor brieven, en een vak bovenaan voor kranten en magazines. De adviesprijs voor dit model begint vanaf 369 euro.

Nieuw design

MEFA lanceert ook een ruime designbrievenbus, de U:F:O 650. Dit gebruiksvriendelijk model heeft vooraan een naam- en huisnummerplaatje, dat je ook kan laten graveren. De U:F:O kan zowel aan een muur als op een statief bevestigd worden. De adviesprijs is 349 euro.

Meer info op MEFA

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/terras-en-oprit/brievenbus/mefa-brievenbussen-in-66-verschillende-kleuren/