livios logo

Klaar voor een droge, hete zomer?

Wil jij zowel binnen als buiten bewust omgaan met je waterverbruik? Dan kan je op verschillende manieren je voorzorgsmaatregelen treffen. Met de afvoerput Europoint en het waterinfiltratiekrat Infiltra 2.0 van ACO Garden zit je alvast op de goede weg!

Waterafvoer voor iedere ondergrond

Heb jij ook een waterkraantje naast je achterdeur? Dan is het natuurlijk handig als daar een afvoerput onder zit. Zo vloeit het water dat je knoeit makkelijk weg en blijft het niet achter op je terras. Met de Europoint afvoerput van ACO Garden, uit stevig polyesterbeton, hoef je je geen zorgen te maken. Die kan je bovendien makkelijk plaatsen in eender welke buitenverharding. Het grote voordeel? Omdat de afvoerput modulair is, ben je niet beperkt op vlak van inbouwhoogte.

Maak je tuin klimaatbestendig

Je hebt het allicht wel gemerkt: de Belgische zomers worden sinds enkele jaren steeds heter en droger. Wil je nu al inspelen op de klimaatverandering? In je tuin kan je dat doen door een waterinfiltratiesysteem te installeren. Met het infiltratiekrat Infiltra 2.0 vang je grote hoeveelheden water op, waarna het langzaam weer in de bodem terecht komt. Het krattensysteem bestaat uit kunststof en kan je makkelijk zelf opbouwen en in je tuin plaatsen. Per unit van 60x60 cm buffer je tot 205 liter water.

Meer info: www.acogarden.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/terras-en-oprit/plaatsing-terras/klaar-voor-een-droge-hete-zomer/