Geniet van je tuin onder de strakke terrasoverkappingen van Winsol

Winsol breidt zijn gamma terrasoverkappingen uit met de Pergola Z!P: een aangebouwde terrasoverkapping met een strakke, moderne look. De Z!P neemt veel features en de sfeerwanden van de Pergola SO! over, maar kenmerkt zich vooral door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Perfect als je een betaalbare oplossing zoekt om volgende zomer in alle comfort te genieten in je eigen tuin.

Z!P en Z!P Cube

Winsol lanceert meteen twee modellen van zijn nieuwste terrasoverkapping. De Z!P is een regenwerende overkapping met een hellend dak en geïntegreerde waterafvoer in de palen. Daarnaast staat de Z!P Cube, een zonwerende versie met een strak en volledig horizontaal dak dat de aangebouwde terrasoverkapping een modernere look geeft. Beide versies zijn, net als de Pergola SO!, te bedienen via je smartphone of tablet of via de designdrukknoppen. Wie graag extra sfeer wil creëren, kan de Z!P of Z!P Cube ook aanvullen met de bestaande sfeerwanden voor de SO!.

Sfeerverlichting

Een gezellige buitenomgeving, daar hoort gezellige verlichting bij. Daarom voorziet Winsol ook voor de Z!P en de Z!P Cube verschillende verlichtingsopties. Zo kan je rondom de terrasoverkapping een ledstrip plaatsen met dimbaar warm wit licht of regelbaar warm-koud wit licht. Wil je extra verlichting? Dan kan je dat toevoegen op de dwarsbalk onder het doek of zelfs een balk laten plaatsen mét verlichting in de vorm spots en/of twee ledstrips. Bovendien zijn de Z!P en Z!P Cube voorzien van alle comfort met Bluetooth speakers, verwarming, stopcontacten en USB-laadpunten.

Meer info: www.winsol.eu

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media