Somnium-terrasoverkapping als verlengstuk van je woning

Onder alle weersomstandigheden genieten in je tuin? Dat kan dankzij de Somnium-terrasoverkapping van Aliplast. Je kan deze aluminium pergola met lamellendak uitrusten met glazen wanden, verstelbare screens, ingebouwde ledverlichting of terrasverwarming, zodat je ook op koudere avonden buiten kan vertoeven.

Zon of schaduw

Somnium is een minimalistische pergola met lamellendak die een echte eyecatcher vormt in je tuin. Dankzij een gemotoriseerd systeem kan je de lamellen elektrisch bedienen. Zo kan je ze 120° draaien zodat de zon volledig vrij spel heeft, of je kan ze volledig sluiten zodat je afgeschermd zit van de zon. Je kan het lamellendak ook waterdicht afsluiten tegen regen. Het regenwater loopt dan weg via een geïntegreerd gootprofiel en een onzichtbare waterafvoer in de steunpalen. Dankzij een regensensor sluit het lamellendak automatisch zodra die druppels detecteert. Zo zit je altijd droog.

100% op maat

De Somnium-terrasoverkapping wordt volledig op maat gemaakt en is in een uitgebreid kleurenpallet verkrijgbaar. De maximale afmetingen bedragen 6 op 4,5 meter en 3 meter hoog. Maar je kan ze zowel in de breedte als lengte koppelen indien je een extra grote overkapping wenst. Daarnaast kan je de Somnium uitrusten met verstelbare screens die in de steunpalen worden ingebouwd. Zo houd je wind, water en zon tegen. Een andere optie zijn volledig glazen schuifwanden waardoor je iets meer openheid behoudt. Met ingebouwde ledverlichting of terrasverwarming maak je het ’s avonds extra gezellig.

Meer info: www.aliplast.com

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media