livios logo

Klaar voor de lente? Ontdek deze 14 terrasoverkappingen

Wil je het hele jaar genieten van je tuin? Met een terrasoverkapping is het buiten gezellig vertoeven, ieder seizoen opnieuw. Wij stellen je deze veertien pareltjes voor.

Luxe aan de top

De stijlvolle terrasoverkapping Camargue van Renson heeft een vlak zon- en waterwerend dak. Je kan de kantelbare lamellen eenvoudig bedienen. Zo creëer je de lichtinval en ventilatie die jij wil. In deze structuur kan je ook doekzonwering, schuifpanelen, gordijnen of glazen wanden laten integreren. 

Camargue

Foto Renson Outdoor
  

Meer info

Op maat

Deze terrasoverkapping heeft kantelbare lamellen die je met één druk op de knop sluit. Niet alleen rechthoekige of vierkante modellen zijn mogelijk. Umbris maakt jouw terrasoverkapping op maat.

Foto Umbris
  

Meer info

Ecologisch met hout

Deze terrasoverkapping van Livinlodge by Carpentier, naar eigen zeggen de enige aanbieder van een houten variant, is gemaakt uit ecologisch hout. De aluminium bovenkant zorgt voor een goede waterdichtheid. Het eenvoudige design oogt strak en het hout zorgt voor een warm gevoel.

Livinlodge

Foto Carpentier
  

Meer info

XL-genot

De Harol Air is uitgerust met zowel verticale als horizontale screens en beschermt je tegen felle zonnestralen of een stevige regenbui. Je kan kiezen voor glazen schuifwanden of geïntegreerde ledverlichting. Zo geniet je extra lang van een zalige zomeravond.

Air

Foto Harol België NV
  

Meer info

Elegante schaduwplek

Met Corradi biedt Winsol je een terrasoverkapping in Italiaanse stijl. Je kan kiezen uit vrijstaande of aan de muur gemonteerde overkappingen, zowel in hout als aluminium.

Corradi

Foto Winsol
  

Meer info

In alle kleuren

De Algarve van Renson heeft een zonwerend dak met roteerbare lamellen. In gesloten toestand vormen de lamellen een waterwerend dak. Deze eenvoudige terrasoverkapping is in alle RAL-kleuren te verkrijgen en dus voor iedere bouwstijl geschikt.

Algarve

Foto Renson Outdoor
  

Meer info

Matchende kleuren

Het Hill-model van ACD heeft een slank design en is hierdoor geschikt voor iedere woonstijl. Deze terrasoverkapping sluit naadloos aan bij de rest van je woning. Dankzij de uitgebreide kleurenwaaier kies je de kleur die bij jouw woning past.

Hill

Foto ACD
  

Meer info

Beschermd tegen wind

Deze terrasoverkapping van Umbris combineert een lamellendak met zijwanden. Zo zet je regen en wind helemaal buitenspel en creëer je een eigen buitenkamer in jouw tuin.

Foto Umbris
  

Meer info

Verlengstuk van je leefruimte

Met de Toscane biedt Renson je een strakke modulaire terrasoverkapping met een uitschuifbaar vouwdak om aan je gevel te laten monteren. Dankzij het waterafstotend doek in het dak ben je het hele jaar door beschermd tegen zon, regen en wind.

Toscane

Foto Renson Outdoor
  

Meer info

Plooi voor gezelligheid

Het vouwdak Fusion van Harol kan volledig open en dicht. Zo profiteer je van maximale lichtinval en geniet je volop van de eerste zonnestralen van het jaar. Later kan je nog verwarming, verlichting of zijdelingse screens toevoegen.

Fusion

Foto Harol België NV
  

Meer info

Genieten achter glas

Deze terrasoverkapping van ACD heeft glazen schuifwanden. Hierdoor ben je niet langer seizoensgebonden en geniet je het hele jaar door van jouw terrasoverkapping op maat.

Foto ACD
  

Meer info

Schaduw bij terrasjesweer

Heb je graag schaduw tegen de gevel van je woning? Dan is een knikarmscherm van Harol misschien iets voor jou. In deze op maat gemaakte zonnewering kan je ook ledverlichting integreren.

Foto Harol België NV
  

Meer info

Dag en nacht genieten

Bij de Livinshades-terrasoverkappingen van Livinlodge by Carpentier kan je een of meerdere houten wanden toevoegen. De gemotoriseerde lamellen zijn ook te bedienen via een app op je smartphone. Wil je ook ’s avonds overdekt kunnen genieten van je tuin? Integreer dan sfeerverlichting in je overkapping.

Livinlodge

Foto Carpentier
  

Meer info

Aangenaam binnenklimaat met maximale lichtinval

Een terrasoverkapping aan de achterkant van je woning? Umbris biedt met dit lamellendak een goede klimaatcontrole binnen in je huis. Zonder aan lichtinval in te boeten. Handig toch?

Foto Umbris
  

Meer info


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/terras-en-oprit/terrasoverkapping/klaar-voor-de-lente-ontdek-deze-14-terrasoverkappingen/