livios logo

Terrasoverkapping plaatsen? Laat je inspireren door deze 5 toppers

Een terrasoverkapping creëert een extra leefruimte in je tuin. En net zoals je woonkamer, wil je natuurlijk ook dat die er goed uitziet. Wij verzamelden voor jou de vijf toppers van dit moment!

Veelzijdigheid troef

De Algarve van Renson is een veelzijdige terrasoverkapping. Aan de gevel, vrijstaand of aan meerdere overkappingen gekoppeld: er zijn verschillende monteermogelijkheden! Je kan ook kiezen uit diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals sfeervolle buitengordijnen, glazen wanden of een muziek- en verwarmingsinstallatie.

 

Het totaalplaatje

Deze innovatieve terrasoverkapping heeft echt alles wat je nodig hebt: een ingebouwde regensensor, dimbare ledverlichting, infraroodverwarming, ingebouwde Bluetooth-speakers en nog veel meer. Je kunt de Pergola SO! van Winsol ook voorzien van een projector: ideaal voor gezellige, zomerse filmavonden!

Foto Winsol
  

 

Voor zwoele zomeravonden

Het lamellendak van Umbris beschermt je tegen de zon én de hitte. Als het te warm wordt, ontstaat er namelijk een natuurlijke ventilatie. Ideaal voor tijdens zwoele zomeravonden! Kies je voor een subtiel model, of mag je terrasoverkapping wel opvallen in je tuin? Aan jou de keuze.

Foto Umbris
  

 

Klein maar dapper

Deze terrasoverkapping van Brustor is modern en minimalistisch, maar daarom niet minder stevig! Wind krijgt geen vrij spel door het strak gespannen doek. Dat is trouwens verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je terrasoverkapping perfect bij je woning past.

Foto Brustor
  

 

Natuurlijke schoonheid

Renson heeft niet alleen moderne, strakke terrasoverkappingen. Kijk maar naar deze feeërieke variant. Een mooie beplanting geeft je terrasoverkapping meteen die extra touch. Zo wordt hij de eyecatcher in je tuin!

 

Meer weten over terrasoverkappingen? Lees hier verder.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/terras-en-oprit/terrasoverkapping/terrasoverkapping-plaatsen-laat-je-inspireren-door-deze-5-toppers/