Kunstgras: geen onderhoud of water nodig

Met de warme en droge zomers van de voorbije jaren is kunstgras een groen alternatief voor je gazon. Nu we deze zomer massaal in eigen land zullen doorbrengen, klinkt een groen gazon nog aanlokkelijker. Met de kunstgrasoplossingen van Namgrass geniet je het hele jaar door van een onderhoudsvrij gazon.

Geen onderhoud

Het grootste voordeel van kunstgras is dat je het gras niet meer hoeft af te rijden. Je hebt dus geen grasmaaier meer nodig. Bovendien hoef je het niet meer te bemesten, besproeien of te wieden. Het onderhoud van de kunstgrasoplossingen van Namgrass is bijna verwaarloosbaar. Het enige wat je moet doen, is de grasmat af en toe eens opborstelen.

Altijd groen

Ook nu er waterschaarste dreigt, is kunstgras een goed alternatief, want je grasmat heeft geen water meer nodig om een groene kleur te krijgen. Met de kunstgrasoplossingen van Namgrass geniet je het hele jaar door van een frisgroen gazon. Het kunstgras wordt getest op verkleuring en UV-stabiliteit waardoor langdurige zon, chloorwater of urine van dieren geen probleem vormen. Zo krijg je niet meer af te rekenen met kale of bruine plekken.

Makkelijke plaatsing

Ook voor wie op zoek is naar een creatieve invulling voor zijn tuin of aankleding rond zijn zwembad is kunstgras een perfecte oplossing. Je kan het kunstgras in principe op elke ondergrond plaatsen zolang de ondergrond vlak, stabiel en waterdoorlatend is. Kunstgras aanleggen is bovendien ook gemakkelijk en kan vrij vlot verlopen.

Lees ook: Wat kost kunstgras?

Meer info: www.namgrass.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media