livios logo

Met deze robotmaaiers is gras maaien verleden tijd

Wie hecht er nu geen belang aan een mooi groen gazon? Uit een onderzoek van iVOX in opdracht van Husqvarna bij 1.000 Belgen blijkt dat 75% trots is op zijn stukje groen, maar dat minstens 40% hier niet voldoende tijd voor kan vrijmaken. Heb jij geen tijd om je gazon te onderhouden? Dan komt een robotmaaier goed van pas.

Husqvarna stelt twee nieuwe robotmaaiers voor: de automower 305 voor kleine tuinen en de automower 435X AWD voor grotere grasoppervlakten.

Kleine tuinen: automower 305

De automower 305 van Husqvarna is ideaal voor kleine tuinen met een oppervlakte tot 600 m². Dankzij de hellingsregeling kan de maaier hellingen tot 40% aan. Deze robotmaaier is ook uitgerust met een weertimer die het aantal maaibeurten automatisch aanpast aan de groeisnelheid van het gras en een vorstsensor die voorkomt dat de robot een bevroren gazon maait en beschadigt.

De robotmaaier is makkelijk te bedienen en eenvoudig in onderhoud. Via je smartphone bedien je de maaier binnen Bluetooth-bereik. Je kan ook de actuele status bekijken, de maaihoogte aanpassen of start-, pauze- en parkeeropdrachten versturen. De automower 305 is gemaakt uit modules. Zo heeft hij een verwisselbaar deksel zodat je hem kan personaliseren. En je kan de behuizing met onderhoudsgereedschap verwijderen om hem met de tuinslang schoon te spuiten.

robotmaaier automower 305

De automower 305 van Husqvarna is ideaal voor kleine tuinen met een oppervlakte tot 600 m².


© Husqvarna  

robotmaaier automower 305

De automower 305 is gemaakt uit modules. Zo heeft hij een verwisselbaar deksel zodat je hem kan personaliseren.


© Husqvarna  

robotmaaier automower 435X AWD

De automower 435X AWD is speciaal ontworpen voor mensen met een slimme woning en een groot gazon.


© Husqvarna  

Grote tuinen: automower 435X AWD

De automower 435X AWD is speciaal ontworpen voor mensen met een slimme woning en een groot gazon. De robotmaaier is geschikt voor oppervlakten tot 3.500 m² en steile hellingen tot 70%. Hij is uitgerust met een aantal veiligheidsfuncties. De maaier stopt bijvoorbeeld automatisch als je hem optilt of omdraait. Hij mindert ook zijn snelheid zodra hij een object in de buurt detecteert en hij heeft een rubberen voorbumper die voor een zachte impact zorgt als hij toch met het object in contact komt. De robotmaaier is ook uitgerust met interactieve functies waardoor je hem makkelijker kan bedienen. Zo kan je hem ook aansturen via spraakopdrachten via Amazon Alexa of Google Home.

Richtprijs automower 305: vanaf 1.199 euro incl. btw
Richtprijs automower 435X AWD: vanaf 4.999 euro incl. btw

Meer info: www.husqvarna.com

9 dingen die je moet weten over tuinonderhoud

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/tuinaanleg-en-onderhoud/tuinonderhoud/met-deze-robotmaaiers-is-gras-maaien-verleden-tijd/