livios logo

Ga voor slim buitencomfort met de Niko Hydro tuinpaal

Niks fijner dan genieten in je eigen tuin zodra de zon zich weer laat zien. Met je tablet op schoot scrollen door het laatste nieuws terwijl je favoriete muziek op de achtergrond speelt via de speaker. Of wat dacht je van een filmpje kijken op je laptop onder de sterrenhemel op een warme zomeravond? Allemaal leuke vooruitzichten … tot je batterij het begeeft en je geen stopcontact in de buurt hebt. Met een Niko Hydro tuinpaal kan je dat scenario gelukkig uitsluiten.

Nooit meer zonder stroom

De weer- en waterbestendige Niko Hydro tuinpaal zorgt ervoor dat je buiten nooit meer zonder stroom valt. Je kan tot drie functies in de paal integreren voor schakelaars, stopcontacten en aansluitpunten. Dus als je bijvoorbeeld graag buiten werkt, kan je je Niko Hydro tuinpaal uitrusten met een stopcontact, USB-lader en internetaansluiting. Wie helemaal tot rust komt in de loungehoek achteraan het gazon kan dan weer een paaltje installeren met een stopcontact en twee multimedia-aansluitingen. De keuze is volledig aan jou, net zoals je kan kiezen waar je de tuinpaal plaatst: met een pin op een zachte ondergrond of met een grondplaat op de verharde ondergrond van bijvoorbeeld je oprit of terras.

Belgisch design

De bekabeling in de Niko Hydro tuinpaal is helemaal weggewerkt om het paaltje een mooie strakke look te geven. Bovendien is de tuinpaal in roestvrij staal beschikbaar in zowel grijs, wit als zwart, zodat je altijd wel een passende versie vindt voor jouw tuin, oprit of terras. Een bonus voor de liefhebbers van Belgisch design: de Niko Hydro tuinpaal is van 100% Belgische makelij.

De Niko Hydro tuinpaal is beschikbaar aan een richtprijs vanaf 156 euro excl. btw.

Meer info: www.niko.eu

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/tuinaanleg-en-onderhoud/tuinontwerp/63859/ga-voor-slim-buitencomfort-met-de-niko-hydro-tuinpaal/