livios logo

Je terras als leefkeuken? 3 opvallende buitenkeukentrends

Kan je niet wachten om de barbecue aan te steken en gezellig samen buiten te zitten? Door je tuin en terras ook als buitenkeuken in te richten, til je die ervaring tot een nog hoger niveau. Gervi Outdoor selecteert daarom de drie opvallendste buitentrends waarmee je de beste keukentoestellen combineert met kookgemak en design.

1. Multifunctionele toestellen

Niets zo handig als multifunctionele keukentoestellen die bovendien modulair en makkelijk hanteerbaar zijn. Niet alleen in je ‘gewone’, maar ook in je buitenkeuken. Zo kan je de Rocco van Moróro eerst gebruiken als barbecue en hem daarna omtoveren tot zitbank of champagnebar. Het strakke, ronde en weldoordachte ontwerp zorgt zo voor volle magen én een gezellige babbel in een ongedwongen sfeer. Met de Ofyr zit je zelfs tot ’s avonds laat in alle comfort op je terras. Omdat de vuurplaat van de barbecue op houtblokken werkt, kan je die na het grillen gebruiken als vuurkorf.

Gervi Outdoor buitentrends buitenkeuken pidk

Niets zo handig als multifunctionele keukentoestellen die bovendien modulair en makkelijk hanteerbaar zijn.


© Gervi Outdoor  

Gervi Outdoor buitentrends buitenkeuken pidk

De Rocco van Moróro kan je eerst gebruiken als barbecue en hem daarna omtoveren tot zitbank of champagnebar.


© Gervi Outdoor  

Gervi Outdoor buitentrends buitenkeuken pidk

Met de Dewdrop maak je het knus rond een buitenhaard in de vorm van een vlam.


© Gervi Outdoor  

Gervi Outdoor buitentrends buitenkeuken pidk

Ben je een fan van slow cooking? Met de Big Green Egg zet je ook de lekkerste gerechten op de tuintafel.


© Gervi Outdoor  

2. Slimme kooktechnieken

Ben jij een slimme, efficiënte kok? Met enkele handige keukentoestellen trek je die lijn ook door naar buiten. De mobiele kookeilanden op wieltjes van Indu+, zoals de De GazzBoy, Arvid, Intas en Bilba, zetten je op de goede weg. Ben je een fan van slow cooking? Met de Big Green Egg zet je ook de lekkerste gerechten op de tuintafel. Door de luchtstroom binnenin de Egg krijgen de ingrediënten en gerechten namelijk een extra malse smaak.

3. Een lust voor het oog

Lekker koken en grillen is één ding. Het oog wil natuurlijk ook wat. Net als binnen kan je ook je buitenkeuken helemaal inrichten zoals je zelf wil, duurzame en natuurlijke materialen zoals teak en keramiek inbegrepen. Ook vormen die je terugvindt in de natuur veroveren stilaan de terrassen. Met de Dewdrop maak je het bijvoorbeeld knus rond een buitenhaard in de vorm van een vlam. Ook binnen het Ofyr-kookdesign vind je een brede waaier aan elegante ontwerpen, feilloze afwerkingen en tijdloze kleuren, zoals stijlvol cortenstaal en gesofisticeerd zwart. Ideaal voor ieder tuininterieur!

Meer info: www.gervi-outdoor.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/tuinaanleg-en-onderhoud/tuinontwerp/64104/je-terras-als-leefkeuken-3-opvallende-buitenkeukentrends/