Geniet het hele jaar door van je tuin met het ClickUp!-systeem van Gardena

Wil je ook tijdens de frisse herfst- en wintermaanden van een gezellige tuin genieten? Ontdek dan het ClickUp!-Systeem van Gardena, een steel van duurzaam larikshout waar je met een eenvoudig klikmechanisme vijf verschillende opzetstukken op kan monteren. Naargelang het seizoen en je voorkeur kan je kiezen tussen een fakkel, plantenbak, regenmeter, insectenhotel en een vogelvoederstation.

Sfeervolle tuinavonden

Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, dankzij de ClickUp!-fakkel geniet je ieder seizoen van je tuin en terras. Het strakke design van roestvrij staal is zo ontworpen dat het de vlam tegen de guurste weersomstandigheden beschermt. Met 350 ml lampolie geniet je al snel zes uur lang van een gezellige avond. Tijd om naar binnen te gaan? Dan kan je de vlam makkelijk en veilig doven.

Insectenhotel of vogelrestaurant?

Ook het ClickUp!-vogelvoederstation kan je het hele jaar door gebruiken, al doe je je gevederde vriendjes er vooral in de winter een groot plezier mee. Door de strakke vormgeving is het station beschermd tegen neerslag, kan je het voer makkelijk bijvullen en heb je het in een vingerknip schoongemaakt. Wil je ook bijen en andere insecten verwelkomen? Vervang het voederstation dan door het insectenhotel, waar je door de vier kamers verschillende soorten een thuis kan bieden.

Richtprijs ClickUp!-systeem: 15,99 euro incl. btw.
Richtprijs accessoires: tussen 15,99 en 46,99 euro incl. btw.

Meer info: www.gardena.be.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media