livios logo

Klaar voor de zomer met terrasverwarmer en outdoor grill van Stroomop

Plan je dit jaar opnieuw een ontspannen staycation? Dan kan je dankzij de nieuwe Hearthstone Fire Pit en de duurzame CORE-terrasverwarmer van Stroomop een instant vakantiegevoel creëren in je eigen tuin. De komende zomer staat dan ook meer dan ooit in het teken van lekkere barbecuemaaltijden en een gezellige sfeer die tot ’s avonds laat blijft hangen.

Hearthstone Fire Pit

De Hearthstone Fire Pit is een vuurschaal en outdoor grill in één. Wil je barbecueën? Dan volstaat het om de grills en plancha’s uit geëmailleerd gietijzer op de schaal te plaatsen. Zodra het vuur brandt, kan je aan de slag met je favoriete ingrediënten. Je kan de Hearthstone Fire Pit modulair samenstellen en zo kiezen voor een hoge en/of lage sokkel. Zo tover je de barbecue in een handomdraai om tot een vuurschaal waarrond je gezellig kan keuvelen met vrienden of familie.

De Hearthstone Fire Pit is een vuurschaal en outdoor grill in één.


© Stroomop  

Wil je ook op koelere dagen of avonden genieten van het buitenleven? Dat kan met de stijlvolle CORE-terrasverwarmer op houtpellets.


© Stroomop  

CORE-terrasverwarmer

Wil je ook op koelere dagen of avonden genieten van het buitenleven? Dan kan je met de stijlvolle CORE-terrasverwarmer op houtpellets zelf genoeg warmte creëren. Dankzij het tijdloze design en een 360°-zicht op de vlam past deze sfeermaker bij elk terras en in iedere tuin. Wanneer de terrasverwarmer is aangevuld met pellets kan je drie uur lang genieten van een mooi vlammenspel. En dat zonder je zorgen te moeten maken over een vuurgeur, want deze terrasverwarmer is volledig rookvrij.

De Hearthstone Fire Pit is verkrijgbaar vanaf 1.002 euro. De CORE-terrasverwarmer is verkrijgbaar in cortenstaal en titanium voor 1.330 euro. Beide items vind je in de webshop van Stroomop.

Meer info: www.stroomop.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/tuinaanleg-en-onderhoud/tuinontwerp/klaar-voor-de-zomer-met-terrasverwarmer-en-outdoor-grill-van-stroomop/