livios logo

Rondom het huis - Livios Route - Batibouw 2007

Betafence - 1325

Batibouw 2007 Betafence

Foto Betafence
  

Op de stand van Betafence kan je terecht voor alles wat afsluiting betreft. “Nieuw is de Nylofor 3D Super”, zegt Carine Simoens. “Een afrasteringssysteem met een specifieke plooi en extra zware horizontale draden. Dat maakt het product ideaal voor beveiligingstoepassingen. Voor ver doorgedreven beveiliging is ook de nieuwe Securifor 2D/2D Varimesh uitstekend geschikt. Het systeem combineert hoge veiligheid met esthetische eigenschappen. Interessant voor bijvoorbeeld scholen. Voor de particuliere markt is zeker onze Bekafor-collectie interessant, die is nu verkrijgbaar in verschillende nieuwe uitvoeringen, waaronder de met hout afgewerkte Bekafor Colfost.

Grasslook – 1201

Batibouw 2007 grasslook


© Grasslook  

Bij graslook draait alles om kunstgras. Ondanks de meer dan 30 verschillende kunstgrassoorten is er één product dat alle concurrentie achter zich laat, Pro-nature. “Pro-nature onderscheidt zich van andere kunstgrassen doordat het amper te onderscheiden is van écht gras”, zegt Mo Boudriz. “Zo geven wisselende spriethoogtes, de zachtheid, verschillende groenschakeringen en de veerkracht van de grassprieten dit revolutionaire kunstgras de natuurlijke uitstraling van een perfect onderhouden gazon. Bovendien is Grasslook Pro-nature volledig onderhoudsvrij. Geen geknoei met water en meststoffen, onkruid wieden en grasmaaien. Bladeren en takken van bomen of uitwerpselen van honden kunnen eenvoudig met een bezem, bladzuiger of hogedrukreiniger verwijderd worden.”

Bodart & Gonay – 1411

Bodart & Bonay Batibouw 2007


© Bodart & Gonay  

Bodart & Gonay verbaast ons dit jaar met hoogtechnologische brievenbussen voor zowel binnen als buiten. “Buiten ons algemene aanbod, designbrievenbussen, stellen we twee gloednieuwe prototypes voor”, zegt Michel Puljic van Bodart & Gonay. “Ze zijn allebei volledig vervaardigd uit hoogkwalitatief 316L inox en komen pas echt tot hun recht bij woningen met veel ruimte rondom. Model C is voorzien van een ruime, verlichte postklep. Dat oogt niet alleen futuristisch, het zorgt tegelijk voor een bijzondere charme. Model B is net iets eleganter ontworpen. De nieuwe brievenbussen kunnen optioneel worden uitgerust met parlofonen en videofonen en het huisnummer wordt met een laser uit het inox gesneden.”

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/tuinafsluiting/afsluiting/18611/rondom-het-huis-livios-route-batibouw-2007/