livios logo

Bekafor afrastering: alternatief voor smeedwerk

afrastering


  

Wie een decoratieve afrastering met een hoog designgehalte wil, zal zichzelf een plezier doen met Bekafor Prestige. Een afrastering die extra cachet geeft aan je woning en toch de nodige stevigheid en duurzaamheid biedt. Bekafor Prestige, van Betafence, biedt een volwaardig alternatief voor stalen smeedwerk en is bovendien makkelijk zelf te plaatsen.

De panelen zijn beschikbaar in twee kleuren: de klassieke groene kleur en de metaalkleurige antracietlook. Dankzij een speciale coating is Bekafor Prestige volledig onderhoudsvrij. En doordat de panelen dubbele horizontale draden hebben, zijn ze ook stevig en duurzaam. Bovendien is het Bekafor Prestige-paneel budgetvriendelijk en makkelijk te plaatsen. De panelen kunnen zowel op een muurtje als in volle grond geplaatst worden. Met vier verschillende paneelhoogtes en een compleet gamma van aangepaste panelen, beugels en toebehoren (voetstukken, hoekklemmen en muurbevestigingen) vormen zelfs niveauverschillen geen probleem.

De draadpanelen worden met beugels aan de Bekaclippalen bevestigd. In een mum van tijd plaats je dit praktische systeem zelf. Je hoeft alleen de volgende zes stappen te volgen:

  1. Graaf een put van 30 x 30 cm met een diepte van 50 cm en herhaal dit om de 202 mm.
  2. Leg het eerste Bekafor-paneel op de grond en leg een paal aan elke zijde.
  3. Bevestig het paneel aan beide palen met de Bekafor kunststofbeugels.
  4. Giet ongeveer 10 cm beton in de eerste twee putten en plaats er de palen in.
  5. Stort droge beton rond de palen en stamp dit stevig aan. Controleer met een waterpas of de panelen mooi horizontaal geplaatst zijn.
  6. Bevestig het volgende paneel liggend aan de derde paal en plaats deze paal in de put. Maak het paneel vast aan de tweede paal door de beugel vast te schroeven.

En klaar is Kees.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/tuinafsluiting/afsluiting/bekafor-afrastering-alternatief-voor-smeedwerk/