livios logo

Gevulde Zenturo wand van Betafence is eyecatcher in de tuin

Gevulde wand 2


  

Gevulde wand 7


  

tuinafsluiting omheining schanskorven

Foto Betafence
  

Een van de toppers van afrasteringsspecialist Betafence op Batibouw was de Zenturo gevulde wand. Deze wandconstructie kan je vullen met lavastenen, boomstammen, keien, fijne materialen zoals boomschors, ... Het resultaat is een zeer decoratieve afrastering in je tuin.

Waar de Zenturo bij Betafence oorspronkelijk begon als tuinpaneel is het gamma uitgegroeid tot een totaalassortiment. Naast het oorspronkelijke tuinpaneel zorgen voortaan ook het Zenturo Super-paneel, de Zenturo draaipoort en dus het Zenturo paalsysteem voor gevulde wand voor meer vrijheid bij de inrichting van de tuin.

RAL

De gevulde Zenturo wand is een combinatie van een paalsysteem met panelen uit het assortiment zoals het Zenturo Super-paneel. Dit heeft smalle mazen, wat ideaal is voor een grotere variatie én kleinere vullingen bij gebruik als gevulde wand. Het draadpaneel is gelast uit ronde, verzinkte draden en heeft een polyester coating met stevige adhesielaag. Dubbele, alternerende horizontale draden zorgen voor extra stevigheid. Zenturo Super is er met maasafmetingen van 100 x 50 mm en van 50 x 50 mm. Het Zenturo Super paneel (breedte 2005 mm) is verkrijgbaar in vijf hoogtes (van 1 m tot 2 m) in metallic antracietgrijs, maar kan ook worden besteld in andere RAL- en structuur gecoate kleuren.

Spinklemmen

Zenturo Super kan gebruiksvriendelijk worden gecombineerd met Betafence-palen Bekaclip en Bekafor Click. Speciaal voor de installatie van de Zenturo panelen als gevulde wand is er echter het Betafence Zenturo paalsysteem met spinklemmen. De in- en uitwendig verzinkte paal is een rechthoekige buis met dwarsdoorsnede van 120 op 40 mm. Zowel de Zenturo als de Zenturo Super panelen kunnen eenvoudig bevestigd worden aan de palen door de metalen spinklemmen in de voorziene inserts op de paal te schroeven. Elke paal is voorzien van een plastic paaldop. Om te voorkomen dat de panelen door het gewicht van de vulling na een tijdje zouden gaan bolstaan, zijn afstandhouders in Zincalu Super gecoate staaldraad noodzakelijk.

Advies verkoopprijs excl. btw, excl. installatie (zonder vulling) of inclusiefZenturo Super panelen, Zenturo palen, spinklemmen en afstandhouders):
h.0,95m : 74,52 €/lopende meter
h.1.70m : 112,20 €/lopende meter

Betafence NV

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/tuinafsluiting/afsluiting/gevulde-zenturo-wand-van-betafence-is-eyecatcher-in-de-tuin/