livios logo

Relaxen in je tuin? Met deze tuinkamer kan dat het hele jaar door

Wil je op je gemak van thuis uit werken? Of wil je ook bij minder mooi weer in je tuin vertoeven? Met de Orbo garden lounge van Insight Out heb je een rustig plekje waar je op elk moment kan genieten. Je plaatst zo’n ronde of ovale tuinkamer waar je wil: in je tuin, op je terras of zelfs op je dakterras.

Nog snel je mails checken, een goed boek lezen of samen met je kinderen huiswerk maken? Het kan allemaal in een Orbo. Deze tuinkamer is voor iedereen geschikt. Ook wie in een rijwoning of appartement met terras woont. De Orbo wordt ter plekke gemonteerd, waardoor de onderdelen zelfs in een lift of door een smalle gang passen.

tuinkamer tuin


© Insight Out  

tuinkamer tuin


© Insight Out  

tuinkamer tuin


© Insight Out  

Zes modellen

Je hebt keuze uit zes verschillende modellen die plaats bieden aan zes tot veertien personen. Alle modellen beschikken over een centrale tafel en bij sommige kan je het zitgedeelte omvormen tot een loungebed. De twee kleinste versies kan je draaien zodat je uit de wind of net wel in de zon zit en de deuropening kan je afsluiten met een zeil. De grotere modellen zijn uitgerust met een deur die je naar boven kan schuiven en met ramen die open kunnen.  

Extra comfort

Welk model je ook kiest, je kan zelf altijd de kleuren, textielbekleding en uitrusting bepalen. Bij de grotere versies geniet je standaard van ledverlichting, stroomvoorziening en Bluetooth-audio. Bij sommige modellen kan je ook kiezen voor airco of infraroodverwarming, die voor een aangename stralingswarmte zorgt.

Meer info: www.insight-outgardens.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/veranda-en-bijgebouwen/tuinhuis/56948/relaxen-in-je-tuin-met-deze-tuinkamer-kan-dat-het-hele-jaar-door/