Een houten bijgebouw in stijl: van een loungeruimte tot garden office

Wil je deze zomer een vakantiegevoel in eigen land? Het familiebedrijf Cornelis Hout uit Evergem pakt met Curv uit met een nieuw concept op vlak van hedendaags wooncomfort. Curv biedt duurzame houten bijgebouwen aan voor wie op zoek is naar een poolhouse, garden office, loungeruimte, buitenkeuken of gewoon een plek om buiten even tot rust te komen.

Houten design

Elk Curv-bijgebouw wordt in hetzelfde herkenbare design opgetrokken: met afgeronde hoeken en een afwerking in hout. Het gebouw heeft geen dakranden en de overlopen zijn zo goed als onzichtbaar waardoor het erg minimalistisch oogt, maar dankzij het gebruik van hout voelt het toch warm en natuurlijk aan.

100% Belgisch

Voor een Curv-bijgebouw worden traditionele houtskeletbouwtechnieken gebruikt en een aluminium gevelsysteem in combinatie met recycleerbare materialen. Bovendien is Curv 100% Belgisch. De bijgebouwen worden lokaal ontwikkeld en geproduceerd, waardoor de afstand tussen creatie en installatie beperkt wordt. Zo blijft de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.

6 modellen

Er zijn zes verschillende modellen verkrijgbaar voor verschillende toepassingen: Pool, Car, Storage, Lounge, Office en Kitchen. Deze modellen hebben allemaal het herkenbare Curv-design en zijn beschikbaar in verschillende formaten. Je kan zo’n houten bijgebouw volledig op maat samenstellen en bijvoorbeeld de kleuren, bekleding en indeling naar eigen smaak kiezen.

Meer info: www.curv.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media