livios logo

Je tuin herfstklaar maken? Wolf-Garten heeft de oplossing voor iedere klus

Stilaan korten de dagen en is het ’s morgens en ’s avonds weer wat frisser. Hoog tijd dus om je tuin voor te bereiden op de herfst. Het najaar is niet alleen de periode bij uitstek om je bomen, struiken en hagen te snoeien, ook je gazon, bloemperkjes en vijver kunnen de nodige aandacht gebruiken. Met het tuingereedschap van Wolf-Garten hou je je hele tuin in topvorm, van de diepste vijverbodem tot de hoogste boomkruin.

Bladvrij in een wip

De herfstkleuren geven je buitenomgeving een mooie uitstraling… tot de bladeren je hele tuin bedekken. Met de pas ontwikkelde multi-star-4-in-1-bladhark maak je je daar in een wip vanaf. De reden? Het nieuwe driedelige opzetstuk. Afhankelijk van de hoeveelheid bladeren die er ligt en de plaats die je hebt, switch je in enkele seconden tussen een harkbreedte van 20, 48 of 76 cm. Klaar om de bladeren te verzamelen? Haal de zijstukken weg en je schept ze makkelijk op. Haal achteraf de hark nog even uit elkaar om plaats te besparen in je tuinhuis.

Wolf-Garten hark


© Wolf-Garten  

Wolf-Garten snoeischaar


© Wolf-Garten  

Snoei makkelijker dan ooit

Pak je je bomen, hagen en struiken aan? Met de nieuwe takkenschaar PowerCut RS 800 V doe je dat makkelijker dan ooit. Moet je snel snoeien of heb je weinig beweegruimte? Dan is de kleine openingshoek van de optie “Speed Cut” ideaal. Voor dikkere takken switch je vlot naar de optie “Power Cut”. De maximale openingshoek van die stand geeft je tot 40% meer snijkracht. Dankzij de positie van het mes snij je bovendien altijd even precies en voorzichtig.

Wolf-Garten snoeien


© Wolf-Garten  

Wolf-Garten vijvernet


© Wolf-Garten  

Licht en zuurstof voor je vijverplanten

Het kroonjuweel van je tuin is de vijver. Ook in de herfst geef je spelbrekers als vuil, kroos en gevallen bladeren dus best geen kans. Het ideale gereedschap om je vijver schoon te houden? De multi-star vijvernetten van Wolf-Garten. Zo zorg je dat gevallen bladeren niet naar de bodem zinken en krijgen je planten genoeg licht en zuurstof. Dankzij de Vario-steel schep je vuil weg tot op 4 m diep. Moet je voor de winter je vissen vangen? Geen probleem: de flexibele kunststofbeugel van het WF-M-net beschermt je vissen én de vijverfolie.

Meer info: www.wolf-garten.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/rondom-het-huis/zwembad-en-vijver/vijver/54786/je-tuin-herfstklaar-maken-wolf-garten-heeft-de-oplossing-voor-iedere-klus/