Een zwembad (ver)huren? Dat kan via deze app

Voor wie geen zwembad in zijn tuin heeft, maar toch eens van een frisse duik wil genieten, bestaat er Swimmy. Via deze app of website kan je bij iemand zijn thuis een zwembad huren voor enkele uren, een halve of volledige dag. Maar je kan er ook je eigen zwembad verhuren aan anderen.

Huren of verhuren

Swimmy is de Airbnb van de zwembaden. Via deze app vind je tal van zwembaden die je kan huren bij jou in de buurt of in de buurt van je vakantieverblijf. Je betaalt een prijs per uur en per persoon. Net zoals bij Airbnb vind je een duidelijke omschrijving van het zwembad, wat er precies aanwezig is en aan welke regels je je moet houden. Je zoekt op locatie, datum en aantal personen en krijgt meteen de prijs te zien van jouw dagje aan het zwembad. Heb je zelf een zwembad? Dan kan je dat via Swimmy ook aan anderen verhuren.

Voor elke gelegenheid

Wil jij een pool party organiseren, maar heb je zelf geen zwembad? Of wil je je verjaardag op een originele manier vieren of misschien wel een teambuilding houden met collega’s? Elke reden is goed om een zwembad te huren. Op de website of app van Swimmy kan je een activiteit aanduiden en ontdek je meteen welke zwembaden geschikt zijn voor jouw evenement.

Locaties

In België bestaat de applicatie voorlopig enkel in het Frans. Plan je een trip naar de Ardennen? Dan kan je een zwembad in de buurt zoeken indien je een aardig woordje Frans verstaat. Ook in andere vakantielanden zoals Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland kan je op zoek gaan naar een dagje verkoeling aan een zwembad.

Meer info: www.swimmy.com

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media