livios logo

Bouwgroep Houben doopt schrijnwerkerij om tot open atelier

Werk je graag met hout, maar heb je niet altijd de nodige machines of voldoende ruimte om je bewerkingen uit te voeren? Dan kan je voortaan de schrijnwerkerij van bouwgroup Houben in Beringen boeken als co-working atelier. Ook voor opleidingen en workshops kan je er terecht.

Woodfactory

Sinds 1 februari 2021 stelt Houben zijn schrijnwerkerij onder de naam Woodfactory open voor iedereen die wil leren werken met hout. Van ondernemers of opleidingsinstanties tot hobbyisten, iedereen kan via een abonnementsformule of meerbeurtenkaart de ruimtes of houtbewerkingsmachines in het atelier huren. Na Gent en Torhout is Beringen daarmee het derde en grootste deelatelier binnen Woodfactory.

Woodfactory Beringen


© Woodfactory  

Woodfactory houtbewerking


© Woodfactory  

Meerwaarde

Het atelier in Beringen creëert een mooie meerwaarde door de huidige houtbewerkingsmachines beschikbaar te stellen voor de huurders, inclusief zwaarder materieel zoals de CNC-machines en kantenverlijmer. Bovendien staan er opleidingen en workshops op het programma. Die zijn stuk voor stuk compact, toegankelijk en projectgericht en worden uitgevoerd onder leiding van echte vakmensen. Wie interesse heeft, kan de agenda van het deelatelier raadplegen op de website van Woodfactory.

Meer info: www.woodfactory.be

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/buitenschrijnwerk/ramen-en-deuren/59626/bouwgroep-houben-doopt-schrijnwerkerij-om-tot-open-atelier/