Aluminium voordeuren met een unieke afwerking

Ben jij op zoek naar een voordeur die niet alleen veilig, maar ook stijlvol is? Met de nieuwe afwerking ThermoSafe Decoral lanceert Hörmann vijf nieuwe kleuren voor aluminium voordeuren. Elke kleur geeft jouw voordeur een specifieke look. Van cement tot een grijze houtlook.

5 afwerkingskleuren

De ThermoSafe-voordeuren van Hörmann zijn al langer verkrijgbaar. Dankzij het vijfvoudige veiligheidsslot en het dikke deurblad bieden deze voordeuren een hoge veiligheid en een goede warmte-isolatie. Nieuw in het ThermoSafe-gamma zijn de vijf ThermoSafe Decoral-afwerkingskleuren voor nog meer karakter en stijl: roestplatina, schuurhout, schuurhout grijs, wilde eik en cement. Deze nieuwe afwerkingskleuren zijn toepasbaar op alle achttien ThermoSafe-deuren.

Unieke combinaties

Hou je van een warme uitstraling? Dan is schuurhout (grijs) een ideale kleur. Heb je liever een moderne look? Dan past cement beter bij jouw woning. Met de nieuwe afwerkingskleuren kies jij welke look jouw voordeur krijgt! De afwerking wordt met een gepatenteerd coatingprocedé op het aluminium deuroppervlak aangebracht. Je kan jouw voordeur nog verder personaliseren met een handgreep naar keuze of met verschillende mogelijkheden qua beglazing. Ook kan je kiezen om je voordeur te openen via een code, vingerafdruk of met je smartphone. Zo til je jouw voordeur naar een hoger niveau met maximaal comfort.

Meer info: www.hormann.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media