livios logo

Aluminium ramen van Sapa combineren hoogwaardige prestaties met uniek design

Op zoek naar zwarte ramen die je woning een strakke look geven? Sapa lanceert met de Avantis Smartline 70 Ligna-reeks zwarte aluminium ramen met een uniek design. Deze ramen bieden comfort, garanderen je veiligheid en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Design

Deze nieuwe reeks van Sapa bestaat uit zwarte aluminium ramen voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Het frame en de profielen hebben een strakke uitstraling en zijn geschikt voor heel wat stijlen. Van een landelijke tot industriële look. Of als alternatief voor stalen ramen. Je kan bovendien kiezen uit drie verschillende designs: Ligna, Ligna Industrial en Ligna Vlak.

Foto Sapa
  

Foto Sapa
  

Foto Sapa
  

Foto Sapa
  

Comfort

De zwarte aluminium ramen uit de Avantis Smartline 70 Ligna-reeks beschermen je tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ze zijn waterdicht en voldoen aan de veiligheidsnormen van categorie 3. Bovendien zijn ze bestand tegen sterke windstoten en extreme temperaturen.

Goede isolatiewaarden

Deze performante ramen voldoen aan de strenge EPB-eisen en helpen je om energie te besparen. Er zijn twee verschillende isolatieniveaus haalbaar. Dankzij de Sapa Foam die wordt ingebracht tijdens het productieproces kan je een hoge isolatiewaarde halen. Met de Basic-uitvoering haal je een Uw-waarde van 1,5 W/m2K en met de HI-versie een waarde van 1,1 W/m2K.

Meer info: www.sapa-ramen.be

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/buitenschrijnwerk/ramen-en-deuren/aluminium-ramen-van-sapa-combineren-hoogwaardige-prestaties-met-uniek-design/