livios logo

Houd dieven buiten met de inbraakwerende achterdeuren van Hörmann

Met zo’n 128 woninginbraken per dag is huisbraak de grootste vorm van criminaliteit in België. Als je dan nog weet dat gemiddeld 22% van de inbraakpogingen via de achterdeur plaatsvindt, is het geen overbodige luxe om in te zetten op extra preventie. Eén manier om dit te doen is met de achterdeuren met weerstandsklasse 3 van Hörmann.

Weerstandsklasse RC3

Standaard raadt de politie veiligheidsklasse RC2 aan, maar Hörmann gaat nog een stapje verder en rust zijn achterdeuren nu uit met weerstandsklasse RC3. Ongeacht of je kiest voor een volle deur of een volledig of gedeeltelijk glazen deur, de geoefende gelegenheidsinbreker zal zo goed als geen gevaar meer vormen. Onafhankelijke testen tonen aan dat deze Hörmann deuren ten minste vijf minuten inbraakwerend zijn bij inbraakpogingen met zwaar gereedschap zoals schroevendraaiers, een koevoet, een kleine hamer en een handboormachine.

Hoogwaardig design

Aangezien de deuren, inclusief de achterdeuren, in grote mate bijdragen aan het totaalbeeld van je woning, is het belangrijk om deuren te kiezen die bij je woning passen. Daarom biedt Hörmann weerstandklasse 3 niet enkel aan bij volle deuren, maar ook bij half-beglaasde deuren. De combinatie van aluminium deurpanelen en glas zorgt er dan voor dat een optimale lichtinval gewaarborgd blijft.

Meer info: www.hormann.be

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/buitenschrijnwerk/ramen-en-deuren/houd-dieven-buiten-met-de-inbraakwerende-achterdeuren-van-hormann/