livios logo

Je ramen renoveren zonder breekwerk? Het kan!

In een huis of appartement gaat de meeste warmte verloren via de ramen. Om je woning duurzamer en energiezuiniger te maken, investeer je dan ook het best in ramen met superisolerend glas. Wil je je ramen wel vervangen, maar kijk je op tegen de renovatiekosten en de hinder in huis? Dan is FINEO de oplossing. Deze vacuümbeglazing is zo dun dat het glas in elk kozijn past.

Geen nieuwe kozijnen nodig

De beglazing van FINEO is geschikt voor elk raamkozijn. Je hoeft dus niet te investeren in nieuwe kozijnen en kan je renovatiebudget gemakkelijk onder controle houden. Je maakt simpelweg een lijstje van de beglazing die je wil vervangen en start je aanvraag op de FINEO website. Op een afgesproken tijdstip komt een gecertificeerd FINEO-installateur langs en installeert op minder dan 24 uur tijd alle nieuwe beglazing. In Wallonië en Brussel is Renowinder de gecertificeerd installateur voor FINEO.

raamrenovatie FINEO/Renowindow


  

raamrenovatie vacuümglas dun isolerend glas FINEO/RenoWindow

Foto AGC Flat Glass Europe
  

Duurzame keuze

In tegenstelling tot het plaatsen van volledig nieuwe ramen, komt er bij deze raamrenovatie geen pleisterwerk kijken en wordt het stof en de geluidshinder tot een minimum beperkt. Bovendien draag je zo ook bij aan het verkleinen van de afvalberg, want als je raamkozijnen nog in goede staat zijn, is het duurzamer om ze te behouden, dan ze te vervangen door nieuwe exemplaren. Daarnaast doe je ook aan winkelhieren want FINEO wordt in België geproduceerd.

Meer info: www.fineoglass.eu

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/buitenschrijnwerk/ramen-en-deuren/je-ramen-renoveren-zonder-breekwerk-het-kan/