livios logo

Schüco stelt panorama-designvenster voor

Schüco pakt uit met een nieuw designraam: AWS 75 PD.SI. Dit panoramavenster combineert een mooi design mét alle nodige functies.

Net zoals bij alle ramen van Schüco, werd ook bij dit nieuw aluminium raamprofiel bijzonder veel aandacht besteed aan het design. De smalle aanzichten hebben een basisdiepte van 75 mm. Daardoor zien ze er zeer strak uit, en garanderen ze een maximale transparantie.

(On)opvallend

Maar daar stopt het niet. Het designraam heeft ook een geïntegreerd beslag, geminimaliseerde voegen en een verdekte ontwatering. En door die onopvallende look, valt het panoramavenster net op. Schüco AWS 75 PD.SI biedt door die minimale binnen- en buitenaanzichten een grote architecturale vrijheid.

Totaalpakket

Het raam heeft niet alleen een mooi uitzicht, het heeft ook enkele belangrijke functies. Zo is het systeem inbraakwerend tot klasse RC2, en geluidwerend tot 46 decibel. En ook op de energie-efficiëntie werd volop ingezet. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om driedubbele beglazing te integreren. Kortom, een totaalpakket!

Meer info: www.schuco.com

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/buitenschrijnwerk/ramen-en-deuren/schuco-stelt-panorama-designvenster-voor/