livios logo

De dakpan die altijd past

De kleidakpan Tradiva van Koramic heeft speciale eigenschappen: de dakpan is zowel in de lengte als breedte aanpasbaar en past hierdoor altijd. Zo heb je nooit meer halve dakpannen nodig. Ontdek ook Nueva, de nieuwste telg binnen de kleidakpannen van Koramic.

De dakpan Tradiva heeft een lichte golving. Ze wordt volgens de fabrikant wel eens omschreven als ‘de dakpan die altijd past’. Door de variabele kop- en zijsluiting, kan je ze zowel in de breedte als lengte aanpassen. Jijzelf of je dakdekker sparen tijd uit: er komt geen zaagwerk aan te pas omdat je geen halve of driekwart pannen meer nodig hebt.

De dakpan Tradiva heeft een lichte golving...

Foto Koramic
  

... en is voor iedere dakvorm geschikt.

Foto Koramic
  

Voor elke woning en stijl  

De Tradiva is volgens de fabrikant voor iedere dakvorm geschikt. Aan de achterzijde is de kleidakpan uitgerust met twee ophangneuzen zodat je ze eenvoudig aan de panlatten kan bevestigen. Naast de kleurtinten natuurrood, gewolkt en antraciet mat is de pan ook in zwart edel engobe en grijs edel engobe verkrijgbaar.

XXL-formaat: Nueva

Met Nueva, de nieuwe collectie kleidakpannen, pakt Koramic het grootser aan. Dit XXL-formaat heeft een vlakke vorm en past perfect bij hedendaagse woningen. De troef van Nueva is de regelbare latafstand. Dankzij de variabele kopsluiting van 25 mm vormen verschillende maten panlatten geen probleem meer. Deze dakpan is beschikbaar in antraciet mat, titaan zwart en titaan grijs.

De XXL-dakpan Nueva heeft een vlakke vorm...

Foto Koramic
  

... en past perfect bij hedendaagse woningen.

Foto Koramic
  

Zowel voor nieuwbouw als renovatie

Tradiva en Nueva zijn zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt. Door de variabele kopsluiting van 30 mm en de speling in de zijsluiting van 8 mm past de Tradiva op ieder dak . Dankzij het lichte gewicht van de dakpan (3,18 kg) kan je ze snel plaatsen. Ook de Nueva garandeert een snelle en flexibele plaatsing. De voordelen zijn het grote formaat en de regelbare latafstand. Je hebt slechts 9,5 stuks nodig om een 1 m² dak te bedekken.

Richtprijs: op aanvraag

Meer info: www.koramic.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/dak/dakmaterialen/de-dakpan-die-altijd-past/