livios logo

Online beton bestellen in enkele kliks

Qlikbeton.be is een online verkoopsite voor beton. Het platform maakt het in slechts vijf stappen mogelijk om snel en eenvoudig een bestelling te plaatsen. Het bestelde beton kan direct op je werf geleverd worden. Bovendien geniet je van 10 tot 30% korting in de daluren.

Qlikbeton.be groepeert 29 betoncentrales die hun diensten aanbieden op het platform. Het is een handige tool als je beton nodig hebt voor werken in je huis of tuin. Van funderingen gieten, tot een terras of oprit aanleggen. Het beton is in enkele muisklikken besteld: je voert het adres van je werf in en doorloopt de stappen waarbij je het type project, het volume, de losmethode en levertijd kiest. Om af te sluiten volgt de betaling met kredietkaart of bankoverschrijving.

beton interieur woonkamer living

Qlikbeton is een handige tool als je beton nodig hebt voor werken in je huis of tuin.

Foto Qlikbeton
  

beton fundering

Van funderingen gieten...

Foto Qlikbeton
  

beton oprit

... tot een oprit aanleggen.

Foto Qlikbeton
  

Voordelige prijzen in daluren

Qlikbeton moedigt de consumenten aan om buiten de piekuren beton te laten leveren. Een tabel biedt keuze uit verschillende prijzen afhankelijk van de levertijden. Zo kan je de leveringstijd kiezen die jou het beste uitkomt en geniet je van voordelige prijzen tijdens de daluren. 10 tot 30% goedkoper!

Meer info: www.qlikbeton.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/fundering-en-kelder/fundering/online-beton-bestellen-in-enkele-kliks/